Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Geniet langer van klimaatinstallaties

Jij wilt de kwaliteit van je binnenklimaat optimaliseren? En tegelijkertijd de levensduur van je klimaatinstallatie verbeteren? Laat dan je installaties en de bijbehorende appendages reinigen. Verkeert je installatie in een slechte staat? Dan kunnen wij deze re-conditioneren voor je.

Laat mij adviseren
Verleng de levensduur

Onderhoud en renovatie van luchtbehandelingsinstallaties en koelunits

In veel gebouwen gaan klimaatinstallaties al vele jaren mee. Onderhoud of renovatie van luchtbehandelingsinstallaties en koelunits leidt dan ook bijna altijd direct tot een verbetering van de leef- en werkomstandigheden. Periodiek is het noodzakelijk om de installaties grondig te laten reinigen.

Een goede hygiënische conditie van de installatie zorgt dat er minder snel vervuiling optreedt. Het verlengt bovendien de levensduur van de installatie. Mocht je na een inspectie het advies krijgen om de installatie te renoveren dan kunnen wij dit werk voor je uitvoeren. Welke werkzaamheden precies nodig zijn, verschilt uiteraard per situatie.

Zorg goed voor je personeel

Ventilatiekanaal reinigen

Wist je dat vervuiling in ventilatiekanalen een ideale voedingsbodem is voor micro-organismen? En dat het een versnelde groei van bacteriën en schimmels bevordert? Om de lucht binnenshuis vrij te houden van schadelijke stoffen en micro-organismen is een periodieke controle en desinfectie noodzakelijk. Wij reinigen alle soorten luchtkanalen, zowel rond, als rechthoekig en met elke afmeting. Rochema adviseert je graag hoe vaak desinfectie, controle en onderhoud nodig zijn.

Start vandaag nog met reinigen
Voorkom onnodige schade

Waterzijdig onderhoud aan klimaatinstallaties

In veel kantoren, woningen én productieprocessen wordt water gebruikt voor de realisatie van een comfortabel binnenklimaat. Bekende voorbeelden zijn: de centrale verwarming en koelinstallaties. Het water wordt vaak als onbehandeld leidingwater toegevoerd, waardoor directe schade ontstaat aan installaties en veel energie verloren gaat door een slechte warmteoverdracht. Rochema helpt je bij professioneel onderhoud aan je klimaatinstallatie.

Condensorcoating

De lamellen van luchtgekoelde condensors zijn vaak van aluminium. Als je deze aluminium lamellen niet beschermt tegen weer- en milieu-invloeden gaan ze oxideren en uiteindelijk verteren. Dit proces heeft een nadelige invloed op het rendement en de technische levensduur van je installatie. Dit voorkom je met een coating. Wij kunnen de lamellen van condensors voorzien van een speciale Surfacid® oppervlaktebehandeling.

Snel weer up-and-running

Brand- en roetschade

Heb je brand- of roetschade? Dan is waarschijnlijk ook je klimaatinstallatie onbruikbaar geraakt. Voorkom dat je bedrijfsvoering of de gezondheid van je personeel er onder lijden en zorg dat je installaties zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Rochema kan snel aan de slag voor je. Dankzij onze flexibele en gestructureerde aanpak herstellen wij de schade snel en secuur. Zo ben jij in no-time weer up und running.

Verbeter ook jouw installaties

Bespreek je opties

Onze adviseurs denken graag met je mee. Welke verbeteringsoptie past het beste bij jouw installaties? Laat je adviseren in een persoonlijk gesprek.

Reinig je installaties

De voordelen op een rijtje

 

  • Voor elke installatie een passende strategie
  • Ook beschikbaar buiten kantoortijden
  • Advies op maat van onze experts
Laat mij adviseren