Het laatste nieuws

Rochema helpt u meer uit het binnenklimaat te halen. Deze heeft namelijk aantoonbaar invloed op de gezondheid van uzelf, uw klanten en uw personeel in het gebouw. Wij delen hier het laatste nieuws over Rochema en tips over het realiseren van een gezonder binnenklimaat.

17
apr
Rochema

Direct brand- en roetschade gereinigd

Is er in uw installaties brand- en/of roetschade ontstaan, dan wilt u deze graag zo snel mogelijk gereinigd hebben. Rochema is direct inzetbaar en zorgt voor maximale ontgeuring.

2
apr
Rochema

Kwaliteitsglycol ter bescherming van uw installatie

In verschillende klimaatinstallaties wordt onbehandeld leidingwater toegevoerd. Door het toevoegen van glycol worden koel en roestvorming voorkomen.

27
mrt
Rochema

Chemisch technisch reinigen voorkomt corrosie en schimmel

Schimmels en andere schadelijke stoffen kunnen zich huisvesten in uw klimaatinstallaties. Reinigen en desinfecteren zorgt voor een gezond binnenklimaat en verhoogt het rendement.

19
mrt
Rochema

Verlenging levensduur van waterzijdige klimaatinstallaties

Verschillende klimaatinstallaties in uw bezit gebruiken water voor een comfortabel binnenklimaat. Waterzijdig onderhoud verlengt de levensduur.

13
mrt
Rochema

Een warmtepomp nog duurzamer maken?!

De warmtepomp doet zijn intrede. Ook deze moeten beschermd worden om het meeste uit de installatie te houden. Hiervoor brengen wij coating aan.

30
jan
Rochema

Heeft u onverklaarbare klachten over uw gezondheid?

Een opspelende allergie, schimmelinfectie of moeite met concentreren? Misschien is het luchtbehandelingssysteem de boosdoener.