Een blik op onze cases

Op deze pagina vindt u een aantal cases die wij succesvol hebben afgerond. Per case proberen wij een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de vraag en aanpak te geven, zodat wij u mee kunnen nemen in onze denk- en werkwijze.

Casino Amsterdam - Brand- en roetschade reinigen

Bij een brand trekt rook en roet door de ventilatiekanalen en de ventilatoren. Deze raken daardoor verontreinigd en kunnen niet meer gebruikt worden. Rochema is direct inzetbaar, zodat uw bedrijfsprocessen zo snel mogelijk hervat kunnen worden.

Bekijk de case

Rechtbank Dordrecht - waterzijdig onderhoud

Voor Rechtbank Dordrecht hebben wij waterzijdig onderhoud uitgevoerd ter behoud van van het gekoeld-watersysteem. Met behulp van een magneetfilter  hebben wij het systeem gespoeld en zoveel mogelijk de vervuiling uit leidingen en koelpanelen gehaald.

Bekijk de case
Een schone en nette luchtbehandelingskast

Arcelor Schiedam - reconditioneren luchtbehandelingskast

Na een lange tijd zonder onderhoud is in de lbk van Arcelor Schiedam bacteriën, schimmel en roest ontstaan. Na inspectie hebben wij geadviseerd de luchtbehandelingskast compleet te renoveren. Binnen een aantal dagen hebben wij de kast gereinigd, ontroest, geprimeerd en gecoat. Deze ziet er nu weer compleet als nieuw uit.

Bekijk de case

Brouwerij Troost Amsterdam - reinigen ventilatoren en kanalen

Bij restaurants is een belangrijk aspect uiteraard de hygiëne. Om deze te waarborgen moet je alles schoon houden, ook datgene wat niet zichtbaar is. Door ophoping van vet en vuil kan de installatie minder rendabel werken en krijgt u een minder gezond binnenklimaat.

Bekijk de case

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROCHEMA

Door goed onderhoud en het aanbrengen van bescherming op uw klimaatinstallaties gaan deze langer mee, haalt u een hoger rendement en wordt de kwaliteit van het binnenklimaat verbeterd.

Kwaliteit in onderhoud van water- en luchtgekoelde systemen.