Over Rochema

Rochema, een onderhoudsbedrijf gevestigd in Bergschenhoek, verhoogt de levensduur en het rendement van uw klimaatinstallaties. De meeste werkzaamheden leveren daarnaast een schoner binnenklimaat op en daarmee wordt een gezondere omgeving voor uzelf, uw klanten en uw personeel gerealiseerd.

Ons verhaal

Rochema is een samenstelling van ROmijn CHEmie MAassluis, vijftig jaar geleden opgericht door de heer Romijn. Hij was een scheikundige en vond dat de markt niet toereikend genoeg was om een klimaatinstallatie grondig te reinigen en zo de levensduur te verlengen. Om deze reden ontwikkelde hij verschillende producten die tegenwoordig door heel Nederland als de standaard worden gezien, waaronder onze Surfacid©, die wij nog steeds volgens dezelfde formule gebruiken. Door het gebruik van goed materiaal en met gecertificeerde en gemotiveerde monteurs verbeterde hij de kwaliteit van klimaatinstallaties en daarmee realiseerde hij een verbetering van de kwaliteit van het binnenklimaat. Vandaag de dag zetten wij ons nog steeds in voor het verbeteren van het binnenklimaat. Vijftig jaar aan kennis en ervaring later kunnen wij middels een nog breder aanbod van diensten en producten de levensduur en het rendement van vrijwel elke klimaatinstallatie verhogen.

Langere levensduur

Klimaatinstallaties worden vervangen zodra zij niet meer voldoen aan de eisen of niet meer functioneren. Deze vervanging brengt meestal hoge kosten met zich mee. Door onderhoud, renovatie en diverse preventieve maatregelen  zorgen wij dat die vervanging pas vele jaren later nodig is. Daarnaast behaalt u door onze maatregelen een hoger rendement op uw installaties en verbetert u de kwaliteit van het binnenklimaat. Een beter binnenklimaat leidt tot een betere gezondheid en welbevinden van uw personeel, wat op zijn tijd weer leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere productie.

Onze garanties

Indien u met Rochema gaat samenwerken, bent u zeker van een hoge kwaliteitsstandaard en opgeleid en gemotiveerd personeel. Wij gebruiken en bieden alleen producten aan die veelvuldig in de praktijk getest zijn. Zo wordt deze hoge kwaliteitsstandaard gewaarborgd.

Klimaat onder één dak

Voor een uniforme bedrijfsuitstraling is in 2015 de naam PronkGroep geadopteerd. Naast een discipline in onderhoud van klimaatinstallaties hebben wij disciplines in elektrotechniek, airconditioning, verwarming, rookgasafvoer en ventilatietechniek. In elke discipline bent u gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en het behoud van één contactpersoon.

Klik hier voor meer informatie over PronkGroep

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROCHEMA

Door goed onderhoud en het aanbrengen van bescherming op uw klimaatinstallaties gaan deze langer mee, haalt u een hoger rendement en wordt de kwaliteit van het binnenklimaat verbeterd.

Kwaliteit in onderhoud van water- en luchtgekoelde systemen.